1 éve bele tolattam, mire számítsak?
Üdv.! 1 Éve tolattam bele egy ROSSZ helyen álló autóba.
Ott hagytam az adataimat.. körülbelül 2 hétre rá keresett meg. Felajánlottam neki, hogy elviszem megcsináltatni a kárt, de ő vagy biztosítózni akart vagy egy méreg drága szalonba megcsináltatni. Nem mentem bele persze. A biztosítóról lecsúsztunk mert pár napja van neki is illetve nekem is bejelenteni. Azóta már autót is váltottam. Hónapokig csend volt, de most írt, hogy adjam meg neki a lakcímemet mert bíróságra viszi az ügyet, és hogy inkább rendezzem mert nagyobb költségekkel fog járni a peres út. Szerintetek ér el ezzel valamit?? Foglalkozzak vele?
Na igen, ha nincs bizonyítéka akkor semmit nem ér.
De gondolom mivel meg vannak neki az adataid, esetleg a Te kézírásod is...
1 év után én kiröhögném, hogy miért most??!?!
Miért nem akkor?
Lehet megszorult és kell neki a lóvé.
Ha bíróságra viszi az ügyet akkor vagy őt b****ák meg vagy neked kell egy kisebb összeget fizetned neki.
(gondolom arányosan a kárral amit okoztál)
Semmi fele adatom nincs meg neki... Irasba semmit se adtam. Szóban beszeltunk csak..
Azert volt eddig csond, mert ram vart allitolag..
Tavaly nyaron mar fenyegetozott a feljelentessel, mondtam neki hogy nyugodtan. Abból sem lett semmi.
azért Mo-n még károsult védelem van, főleg kgfb-nél, ahol veszélyes üzemi felelősség van ;)
Neki elég bizonyítani, hogy kára van. Onnantól meg ha azt mondja, hogy 10M a kár, akkor Neked azt ki kell fizetned, vagy bizonyítanod, hogy az nem annyi.
Egyébként szerencséd, mert szólsz a biztosítódnak és ő intézi.
Attól hogy nem szólt 1 évig, még jár neki a lóvé.
Hát nézd, én sem bíznám rá vakon a szerelődre a kocsim ;)
Neked meg kötelességed a kár előtti állapotot helyreállítanod. A szakszerviz meg azért -minden egyéb változó kizárásával- általában a legjobban dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!