Milyen büntetésre számítsak?
Figyelt kérdés
Benzinkúton parkoltam, és fizetés nélkül távoztam2014. okt. 21. 15:22
1/14 anonim válasza:
ha nem vették észre, semmilyenre
2/14 anonim válasza:
parkoltál, vagy tankoltál?
hol van fizető parkoló benzinkúton?
ha tankoltál és meglógtál, akkor szemét vagy, mert a kutas bukja ... viszont mindenhol van kamera, tehát elkapnak és onnantól a bírón múlik, de le is ültethetnek
3/14 A kérdező kommentje:
nem tankoltam, csak parkoltam, viszont egy nyugta volt a szélvédőn.
2014. okt. 21. 15:45
4/14 anonim válasza:
kétségem van, hogy utt kaptad (vagy valaki viccből rakta rá)
ha fizetés nélkül parkolsz fizető helyen, akkor színes műanyag zacskóban fizetési felszólítást kapsz (rendszám, időpont van rajt) ... szóval egy nyugta az smafu (de azért rakd el, hogy meglegyen)
5/14 A kérdező kommentje:
akkor az valószínű fizetési felszólítás, mivel rajta van a rendszám is és az időpont is, de akkor nem értem miért nyugta van a papírra írva
2014. okt. 21. 15:54
6/14 anonim válasza:
#5 ha beszkenneled, elküldöd nekem, megmondom mi ez ... parkolással (is) foglalkozom
8/14 anonim válasza:
ez egy kifizetett nyugta, semmi felszólítás, az sem derül ki belőle, hogy milyen tevékenységre adták ki ... tehát teljesen mindegy hogyan került a kocsidra, aludj nyugodtan (egyébként rendszámot nem látok rajt)
9/14 A kérdező kommentje:
az van "ki cenzurázva" :D
2014. okt. 21. 16:23
10/14 anonim válasza:
ja értem ... nincs jelentősége, ez annyi, mintha te fizettél volna ... tedd el a nyugtát, aztán ha valaki ír a parkolás miatt küldd el nekik másolatban ... ilyen nyugta csak akkor lehet a birtokodban, ha fizettél ... tehát te fizettél, és pont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!