Ma kötöttem kötelezőt az allianz nál! Mi nem stimmel?
nincs jogsim,de kocsit már vettem!
az lehetséges ,hogy a biztosítás összege évi 100ezer jó magyar forintra jött ki?
máshol meg évi 30 meg 40ezer ugyan ez a szar???
tudom,hogy bolondot csináltak belőlem,mert nem értek hozzá,de ennyire?
"az lehetséges ,hogy a biztosítás összege évi 100ezer jó magyar forintra jött ki?"
Lehetséges. A0 besorolással, jogosítvány nélkül, fiatalon eleve rossz esélyekkel indulsz és akkor még jöhet hozzá az autó kockázati tényezője, a lakhelyed - bizony, könnyen lehet ennyi az éves díjad.
"máshol meg évi 30 meg 40ezer ugyan ez a szar???"
Az is lehet. De nem kötelező az Allianznál kötni, máshol is köthettél volna.
Ha kezdö vezetö vagy, akkor már eleve attól megugrik a biztosítási díj. Emellett ha régi az autód, akkor az is drágább, ha nagyobb a motorja az is rátesz.
SZóval egyáltalán nem biztos, hogy nincs rendben a dolog, legfeljebb te vagy tájékozatlan abban, hoyg mire számíthatsz.
Csak egy példa: nekem a kocsira számított alapösszeg 30%-át kell fizetni csak, mert 30 éve vezetek balesetmentesen. A fiamnak, aki kezdö, ugyanolyan autóra 145% a kezdö alapdíj.
miért nem a netrisken keresztül csináltad? ott az összes biztosító árajánlatát meg lehet nézni...
bizony lehetséges az hogy ami az egyik biztosítónál 30000, az a másiknál lehet akár 100000 is.
Ezzel valószínűleg befürödtél.
Ezt úgy kell csinálni, hogy felmész a [link] -ra, beírkálod az adataidat és kiválasztod a lehető legolcsóbbat. Ugyanis ugyanazt a szolgáltatást adja mindegyik.
nem tartom magam egy buta embernek,de mindig megfizetem a tanulópénzt..
így történt most is :(
mindegy ,nem kezdek bele
jövő ilyenkor úgy váltok biztosítót mint a huzat!
viszont ha ilyen drága az allianz,akkor kell legyen valami plusz amit adnak,hogy ne pártoljon át más biztosítóhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!