Most kell kötelezőt váltani, vagy egy évre rá mikor kötöttem?
Figyelt kérdés
Párommal azon vitatkozunk, hogy most kell-e kötelezőt váltani a kocsira, vagy rá egy évre amikor kötöttük (mi idén márciusban)
Eddig ugye úgy volt, hogy év végén kell (lehet) biztosítót váltani, de mi autót cseréltünk és biztosítót váltottunk márciusban. Mikor kell akkor váltanunk? Most, vagy márciusban?
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. nov. 25. 22:54
1/3 anonim válasza:
Februárban.
(A lejárat ideje előtt 30-60 nappal lehet.)
2/3 anonim válasza:
"Párommal azon vitatkozunk, hogy most kell-e kötelezőt váltani a kocsira"
Egyáltalán nem kell váltani! Ha meg vagy elégedve, akkor semmi dolgod! Amúgy évforduló előtt legkevesebb 30 nappal kell beérkezni a felmondásnak. Majd februárban...
3/3 anonim válasza:
Ha idén márciusban kötöttél új biztosítást akkor most nem válthatsz, hanem csak a biztosításod évfordulójakor. De azt ne feledd hogy annak a lejárata előtt min. 30 nappal el kell juttatnod a felmondási szándékodat a biztosítóhoz. Ha például márc 31-e a lejárat dátuma, akkor legkésőbb márc. 1-én lehet lemondani. Új biztosítót kereshetsz még ezen időszakon belül, de ha nem mondod fel a régit időben akkor az tovább fog élni. Én neten intézem ezeket a dolgaimat, az alkusz (biztositas.hu) pedig nagyon derék módon mindig küld értesítést ha eljön a váltás ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!