Forgalmi vizsga bukás?
Ma buktam meg forgalmi vizsgán parkolás miatt!
papíron: "a meghatározott feladatot a második javítás után sem képes megfelelő módon végrehajtani!
Egy parkolás miatt lehet bukni?
Meg lehet, kétszer lehet javítani, utána bukta van. A pénz ezért nem számít amúgy... Nálunk hála szóba se került.
Neked kell tudni hová fér be az autó és ha rosszul méred fel baj.
Úgy kell vezetni hogy a vizsgahelyzet ne okozzon gondot! A való életben egyedül még stresszesebb lesz a dolog, helyt kell állni.
A rutin vizsgát összevonták a forgalmi vizsgával.
Nem bólyák közé kell beállni, hanem szabályosan beparkolni autók közé, forgalomban bemutatni a manőverezési feladatokat - életszerűbb, és nem biztos, hogy könnyebb, mint a rutin volt, de több idő van a felkészülésre.
El lehet bukni a vizsgát rosszul végre hajtott parkolással, megfordulással, nem csak közlekrdési szabálysértéssel.
Az külön vicc, hogy a kérdező kihangsúlyozza, lefizette a vizsgabiztost, mégis megbuktatta... más meg lefizetés nélkül is levizsgázik (ha nem ejt bukást jelentő hibát)
Én ma vizsgáztam szintén "volt pénz".
Elsőre átmente, parkolás simán ment.
Amit elnéztek, hogy az oktatóm állt meg a zebránál, hogy átengedje a gyalogost, meg egyszer benéztem egy 60-as tábla után 200 m-re levő 50-est és 58-al mentem ott is.
Plusz a -3 fokban nem kellett az indulás előtti teendőkkel vacakolnom, elég volt a vb-nak szóban.
- Ugyanannyi az esély, mint elsőre.
- Nem érdemes: ha nem bénázol átengednek, ha bénázol nem engednek át, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!