Forgalmi vizsga bukás?
Ma buktam meg forgalmi vizsgán parkolás miatt!
papíron: "a meghatározott feladatot a második javítás után sem képes megfelelő módon végrehajtani!
Egy parkolás miatt lehet bukni?
Igen, lehet.
Vagy szerinted ami ma történt veled, az jövő héten lesz a Kész átverésben?
Ha nem tudsz parkolni akkor nem lehet jogsid ennyi
Bár mondjuk van akinek 30 éve van jogsíja mégse tud rendesen parkolni
Ez van:)
Tudok rendesen parkolni!
Most vizsgán életemben először rontottam el az előre jobbra parkolást!
6 percet mentem, és parkolás után rögtön helyet kellet cserélni, pedig volt pénz :/
legközelebb cumizd le a vizsgabiztost
Akkor nem tuti elnézi ha nem tudsz parkolni.
"6 percet mentem, és parkolás után rögtön helyet kellet cserélni, pedig volt pénz :/"
Te valamit nem mondasz el! :)
Mellesleg: Én azt sem értem, mire jó az, hogy nem kell külön rutinozni.
Azon is megbukhatsz, ha kereszteződésben nem nézel be a jobbkezes utcába, pedig az tényleg csak egy másodperc és egy mozdulat.
Hogy érted, hogy volt pénz? Adtál borítékot a vizsga elején a vizsgabiztosnak?
Még szép, hogy lehet. Szerinted miért van a vizsgán ilyen feladat, poénból?
Amúgy, mit jelent az, hogy elrontottad a parkolást?
Mert ha nekimentél valaminek, vagy felhajtottál a járdára, az azonnali bukta.
Legközelebb pótórákra költsd a pénzt, ne kenőpénzre.
Teljesen jól parkolok, csak most kicsit be voltam fosva a vizsga miatt!
De az volt a baj, hogy nagyon kevés parkolo hely volt ahol mondtak, hogy parkoljak, es volt egy kisebb hely ahova bealltam, es nem volt meg a rendes ajtotavolsag, meg ferde volt!
Persze, ha másodszori javítással sem sikerül leparkolnod, akkor sikeretlen a vizsga. Rajta van a vizsga minősítő lapon, amit vizsga után kiadnak.
Az első vizsgámon én is ezen buktam. Úgyhogy átélem:D Tök sz*r érzés volt, hogy az első parkolást elrontottam és meg sem tudtam mutatni mit tudok a forgalomban. De hát ez van sajnos, elizgultam. Tegnap voltam másodszor, és vettem pár parkolási pótórát, úgyhogy átmentem.
A pénzes dologhoz nem tudok hozzászólni: nálunk szerencsére szóba se került!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!