Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ma vásárolt autóra meddig van...

Ma vásárolt autóra meddig van biztosítás?

Figyelt kérdés

Üdv!

Tegnap vásároltam 20:00-kor egy opel astra G 2003-s évjáratú autót,de a vásárlás után 2 órával karamboloztam is vele,lábon nem lehet vinni az autót csak trailer segítségével,nem én voltam a hibás(nem adták meg az elsöbbséget! A kérdés az lenne hogy ilyennkor a biztosító hogy fizet? Az én nevemen nem volt még biztosítás arra az autóra! Köszönöm a segítséget

2016. nov. 11. 08:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Az autón van biztosítás, ameddig az átírás nem volt meg."

baromság, az az adásvétellel megszűnt.

ettől függetlenül semmi probléma, ha van biztosításod, akkor is összetörik a kocsid. Így a biztosító fizetni fog neked és még kekeckedni sem fognak, nagyon nincs min.

Az érdekesebb dolog az lett volna, ha Te vagy a hibás, mert akkor bizony saját zsebes a sztori.

2016. nov. 11. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!