Mi a teendő ha nem érkezett meg a negyedéves kötelező biztosítási csekk?!
- Kérsz új csekket (ügyfélszolgálat, telefon, e-mail, stb)
- A számlaszám és az összeg ismeretében a szerződésszám megjelölésével elutalod, a bizonylatot magadnál tartod az autóban.
Ha van a közelben a biztosítónak irodája, besétálsz oda, és befizeted...
Nem kell csekk, adnak elismervényt a befizetésről.
Nézd én leszarom.Ha nem küldik ki hozzám a csekket vagy nem jut el hozzám az nem az én hibám.De gondolom úgyis küldenek felszólításokat a szerződésbontás előtt tehát ígyis úgyis ki fogom fizetni az összeget előbb utóbb.De ettől nem igazán kell tartani mert a csekkek megszoktak érkezni az ügyfelekhez,még ha késve is de megérkeznek.Ügyelnek arra hogy mindenki pergesse a pénzt
Te dolgod, hogy állsz hozzá, de a csekket nem ajánlott levélben küldik ki. Ebbez az lehet a csapda, ha nem fizeted be határidőre a dijat, és pont akkor okoznál balesetet, a biztosító képes szemrebbenés nékül megtagadni a kárrendezést. Nincs sehol leírva, hogy a tőlük kapott csekkre kell fizetni, csak az, hogy be kell fizetni.
Nekem KHB-nál van a biztosításom, amikor befizettem náluk, akkor nem is kellett a csekk, azt mondták az csak akkor érdekes, ha másik pénzintézeten keresztül fizetek.
Talán van türelmi idő a befizetéssel, de jobb az, ha rendezve van, nincs kibúvó a biztosító számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!