Károkozás után a bónusz levonás hogyan történik?
Sziasztok!
2014 márciustól 2015 márciusig tartó Bónusz besorolásban B5-ben voltam. 2014 Decemberben volt egy kis koccanásom aminek az intézése eléggé elhúzódott, ahogy most néztem. Kaptam egy díjértékesítőt amiben 2015 februárban B6-os fokozatot jelöltek meg a 2015 márciusi újrakötéshez, meg is jött a csekk és be is fizettem. Kaptam díj visszaigazolást is, melyben 2015-2016-os időszakra eleinte B6-ba raktak. A decemberi károkozás miatt a biztosítóm küldött egy új értesítést 2015 áprilisban, melyben B3-ba raktak vissza. A kérdésem az lenne, ha utólag vonják a bónuszt akkor a meglévő B5-ből B3-ba kellett volna rakniuk, és a márciusi évfordulón ez lépett volna még egy szintet, azaz B4-re, avagy ha kárt okoztam akkor két fokozatot levonnak és a következő évi bónuszt nem adják meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!