Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Károkozás után a bónusz...

Károkozás után a bónusz levonás hogyan történik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2014 márciustól 2015 márciusig tartó Bónusz besorolásban B5-ben voltam. 2014 Decemberben volt egy kis koccanásom aminek az intézése eléggé elhúzódott, ahogy most néztem. Kaptam egy díjértékesítőt amiben 2015 februárban B6-os fokozatot jelöltek meg a 2015 márciusi újrakötéshez, meg is jött a csekk és be is fizettem. Kaptam díj visszaigazolást is, melyben 2015-2016-os időszakra eleinte B6-ba raktak. A decemberi károkozás miatt a biztosítóm küldött egy új értesítést 2015 áprilisban, melyben B3-ba raktak vissza. A kérdésem az lenne, ha utólag vonják a bónuszt akkor a meglévő B5-ből B3-ba kellett volna rakniuk, és a márciusi évfordulón ez lépett volna még egy szintet, azaz B4-re, avagy ha kárt okoztam akkor két fokozatot levonnak és a következő évi bónuszt nem adják meg?

2016. okt. 22. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Kettőt levonnak, következő évben nincs ugrás.
2016. okt. 22. 16:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Így meg is oldódott a nagy rejtély... sajnos :(
2016. okt. 22. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezért szokták javasolni, hogy ha a kárérték nem több, mint amennyit veszítesz a biztosítás díj növekedésénél, akkor érdemes a kárt megtéríteni a biztosítónak.
2016. okt. 22. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, igen, csak a kárt 300 ezer forintra bebecsülték (attól függetlenül, hogy szerintem annyi is ért-e), így még a visszasorolással is jobban jártam.
2016. okt. 22. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!