Üdv mindenki! A héten autót fogunk vásárolni magánszemélytől. Az autó a lakóhelyünktől kb.70 km-re van. A kgfb miatt hazahozhatom-e rögtön?
Figyelt kérdés
Esti órákban történne az adásvétel, a kgfb másnap reggel lenne megkötve.(Munkahelyemen kedvezménnyel kötöm, ezért lenne csak másnap)2016. aug. 15. 10:43
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az esti vásárlásra vonatkozó tanácsokat! :) Du 4-ig dolgozom, kb 6 körül érek oda, nekem az már este, bár talán lesz elég fény az átnézéshez!
2016. aug. 15. 19:50
12/12 anonim válasza:
10-es hülyeséget ír, ne hidd el. 1 percig nem érvényes az eladó biztosítása, adásvétel után.
Amikor te megkötöd, akkor a "türelmi idő" az a 60 nap. Tehát amíg befizetheted és nem mondják fel a szerződést...
Elvileg valóban azonnal kellene biztosítást kötnöd. De én is eddig mindegyiket hazahoztam, és itthon kötöttem neten. Szerencsém volt, megúsztam. Viszont ez ugye kockázatos, ha igazoltatnak, vagy baleseted lesz.
Az eredetvizsga meg nem mindentől véd sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!