Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Miért nem lehetek csak üzemben...

Miért nem lehetek csak üzembentartó, tulajdonos pedig nem?

Figyelt kérdés

Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akik gondolják/tudják mi lehet a baj! A helyzet a következő: Hétvégén vettem egy autót, egy régebbi tipusú autót, friss műszakis. Stb. A forgalmiba cég bejegyezve mint autókereskedő cég, adásvételit megírtuk, lebélyegezve. Stb minden ok. Hétfőn megyek okmányirodába átírni az autót, itt kezdődik a hihetetlen dolog....okmányirodán hétfőn közlik, hogy az adásvételi nem jó, mert nem annak a cégnek a nevén van, aki az adásvételin van, illetve a forgalmiba, hanem valami magánemberén. Hívom az embert, ő állítja, hogy de az ő nevükön van. Jó másnap megint okmányiroda, közlöm, hogy márpedig csak ennek a cégnek a nevén lehet az autó, hiszen be vannak jegyezve a forgalmiba is.......... Hirtelen kiküldenek mindenkit az autós ügyintézés helyiségből, megjelenik még vagy 3 ügyintéző, és 2db öltönyös uriember valami fő fönökök, közlik, várjak egy kicsit, bezárkoznak, eltelik kb20 perc, be hívnak, közlik, hogy csak jó az adásvételi, és hogy annyit tudnak tenni, hogy adnak egy új forgalmit, amibe én vagyok az üzemben tartó, mert valamiért az autó nem átírható. És akkor ki a tulajdonos? Nincs tulajdonos ez a válasz érkezett?????????? dec közepén jegyezték be tulajdonosnak azt a céget, akitől én vettem. Nemtudták megmondani, hogy ki pecsételte be, pedig rajta a pecsét sorszáma is! Illetve autókereskedő cégnek van beírva a forgalmiba, de ez a cég sosem volt autókereskedő!!! Az autón nincs hitel, büntetés, ezek kizárva, a cég akitől van az autó, rendben van, nincs tartozás...stb csak nem autókereskedő.

Mi történik itt? Valaki az okmányirodán átírta a cég nevére az autót jogtalanul? Hogy lehet a forgalmiba bejegyezve a cég autókereskedőnek, mikor sosem voltak azok? Illetve első nap hamis az adásvételi, másnap pedig jó? Hogy nem lehetek tulajdonos, csak üzembentartó? Nincs beírva tulajdonosnak senki??

Ha ez ilyen tisztázatlan, az okmányiroda miért nem értesítette a rendőrséget? Kérem aki tud segítsen!!!!

2015. máj. 8. 06:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az hogy ebben az országban minden kereskedelmi szolgáltató vendèglátó ès most már a közigazgatásban is ilyen ingyenèlő, lusta semmirekellő tanulatlan nyávogó macskák vannak, akik ha nem èrtenek valamihez akkor azt hazudják, hogy nem lehet, miközben lehet csak nem tudja hogy kell ès lusta megcsinálni. Az ilyeneket èn mindig úgy leugatom ahogy megèrdemli, had bőgjön, ezt èrdemli, tudatlan bekèpzelt ingyenèlő senkiházi banda!
2018. márc. 18. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!