Tulajdonos/Üzembentartó Segítség?
Figyelt kérdés
Kb én mint gépjárműnek a tulajdonosa, eladtam az autómat üzembentartóira, melyről csak egy üzembentartói jogváltós papír lett kitöltve 4példányban ahogy kell. A vevővel átadott készpénzről semilyen papír nem készült, csak átadta, beült és ment, ennyi. Mostanság elég sok a problémám az új üzembentartóval, panaszkodik a kocsira, hogy ilyen-meg olyan, mikor már vagy egy éve nála van. Gondolkoztam már azon is, hogy simán elmegyek hozzá és visszakérem a kocsit és kész. Ezt meg is tehetem akár? Minden jogi procedúra nélkül?2014. dec. 1. 20:55
1/7 anonim válasza:
Úgy gondolod, hogy visszaadod a pénzt is, vagy csak simán elhozod a kocsit?
2/7 A kérdező kommentje:
Csak visszahozom és kész! Elég bosszúságot okozott már!
2014. dec. 1. 21:08
3/7 anonim válasza:
Jogilag megteheted, önkormányzatban megvonod az üzembentartói jogot és visszaköveteled a gépjárműVEDet!
Más részről erkölcsileg azért ez nem annyira fair.
4/7 A kérdező kommentje:
Lényegében ez a terv. Erkölcsileg tény, hogy nem a legszebb dolog, de a jelenlegi üzembentartó mint mondtam sok gondot okozott már.
2014. dec. 1. 21:28
5/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezért szokták úgy és olyannak eladni az autót aki kifizeti és át is íratja. Ezért nem tudom megérteni azokat akik nem így csinálnak mert évekig sz..pnak emiatt, pillanatnyilag jó volt hogy odaadták az árát. Amúgy tényleg jogilag meg tudod csinálni csak lesz egy haragosod aki majd + meglepetéseket okoz, amúgy is tényleg nem fer. Azt is megértem hogy az állam elkér 60-100 ezret hogy valaki átírasson egy autót tényleg nem normális dolog, ők a legnagyobb hibásak ezért amúgy.
6/7 anonim válasza:
Nyugodtan tedd meg.
Legalább megtanulja, hogy ha autót akar, akkor VÁSÁROL magának, és nem zsidózik az átírási költséggel.
De azt vedd figyelembe, hogy tudja, hol laksz...
7/7 A kérdező kommentje:
Lènyegèben èn ár azóta 2x költöztem szóval azt nem tudja, hogy èn hol lakok mert mèg csak nem is a környèken vagyok már mint ahogy azt gondolja, szóval ez a veszèly nem fenyeget.
2014. dec. 5. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!