Többe kerül az autó átírása vagy bonyolultabb ha én veszem az autót de pl anyám lesz az üzembentartó? Esetleg köthet rá úgy biztosítást hogy se nem tulajdonos se nem üzembentartó?
Akkor veszek csak komolyabb autót ha jó fizetésem lesz de akkor abból a biztosításra is futja majd...
A másik ok, amiért jó lenne anyám nevére mert nekem télen előfordulhat h nincs munkám (építőipar...)és nem biztos hogy kapok segélyt ha figyelembe veszik hogy autó van a nevemen. Bár eddig meg se kérdezték hogy mim van de kitudja mi lesz máskor.
A helyedben én is elindulnék a bonus-malus rendszerben. Mennyivel lenne olcsóbb neki? Pár ezer forint negyedévente? Annyiért nem éri meg trükközni, veszekedni mert ugye minden ballépésedről tudni fog édesanyád, üzembentartóként minden büntetést, parkolási bírságot hozzá küldenek majd :)
Úgy nyilván nem köthet rá édesanyád biztit, hogy semmi köze az autóhoz. Ezt nem is értem, hogy gondoltad.
Az megoldható, amit előtte írtál, hogy ő lesz az üzembentartó. Azt hiszem egy átírási költségért cserébe el lehet intézni mindkét változtatást Okmányirodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!