Nem saját segédmotor vezetéséhez milyen papírok szükséges?
Figyelt kérdés
Nagyapámnak van egy segédmotorja amit idead nekem hogy használjam én IS. Ha jól olvastam kell biztosítási csekk, adásvételi, meg jogsi. Ez mind megvan, de a motor nem az én nevemen van. Kell-e valamit tennem, vagy nyugodtan vezethetem nagyapám papírjaival?2015. jan. 15. 16:10
1/6 anonim válasza:
A jármű forgalmija és a te hajtásid.
2/6 anonim válasza:
biztosítási papír, adásvételi meg jogositvány.
3/6 anonim válasza:
am senkit nem érdekel kinek a nevén van, az enyém speciel cég nevén van.
4/6 anonim válasza:
legyen nálad a forgalmi+ a jogsi, már a biztosítási csekk sem kell. Tök mindegy kinek a nevén van.
5/6 anonim válasza:
Forgalmi??
Egy régi segédmocinál ti szerintetek hány % esélye van hogy meg van?
6/6 anonim válasza:
Hát ez jó vicc. Én még 1 Simsonnak vagy Rigának se láttam még a Forgalmiát. Én nálam csak a Biztosítási csekk van meg a jogsi. Az bőven elég a rendőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!