Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Gépjármű átírás ha elveszett...

Gépjármű átírás ha elveszett a forgalmi és a törzskönyv. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

adott egy motorkerékpár amit nemrég vettem, a rendszáma megvan de se a törzskönyve se a forgalmija nincs.

hogy lehet ezt a nevemre iratni?

sajnos több emberen keresztülment a motor. Mindenkitöl van adás vételi szerződésem. a legelső tulaj 300km.re van töllem, és a szerződésen sem szerepel már se a forgalmi száma, sem a törzskönyv száma.

#tulajdonjog átirás #elveszett forgalmi #elveszett törzskönyv
2015. jan. 9. 17:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

és ha kivonták a forgalombol és ugy ment át több kézen?

most hozzám került én ujra forgalomba szeretném hozni.

a kpm-ben biztosan tudnak segíteni.

2015. jan. 9. 19:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Értsd már meg , ezt BEBUKTAD.

Onnantól hogy az eredeti tulajtól a legelső emberke nem íratta át bukta az egész .

De hol tűntek el a papírok ?

2015. jan. 10. 17:53
 13/14 anonim ***** válasza:
nem igaz hogy nem bírod felfogni hogy senkit nem érdekel hogy közben ki lett-e vonva a forgalomból meg társai......hogy akarsz úgy bemenni a kpm -hez is?!?!?Hogy jó napot kívánok,papíron vettem egy autót aminek semmilyen papírja nincs,emiatt az adásvételibe sem tudtunk semmit írni,így végülis az is érvénytelen,meg amúgy én vagyok már az x-edik ember akihez került,úgy hogy közben egyszer sem lett átíratva...stb stb.....hát nem az hogy kiröhögnek,hanem még majd örülj ha a rendőrt nem hívják rád hogy honnan van valójában az a kocsi,mert ilyenkor szoktak aztán izgalmas dolgok kiderülni,hogy lopott,vagy lefoglalt meg társai
2015. jan. 10. 19:25
 14/14 anonim ***** válasza:

A "kpm"-ben és a rendőrségen nem fogják neked kiadni a forgalmiban szereplő tulajdonos nevét rendszám alapján.

Ezt tényleg bebuktad. Ezen a dolgon miért nem gondolkoztál el, mielőtt "megvetted" a gépet?

2015. jan. 10. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!