Gépjármű átírás ha elveszett a forgalmi és a törzskönyv. Mit tegyek?
adott egy motorkerékpár amit nemrég vettem, a rendszáma megvan de se a törzskönyve se a forgalmija nincs.
hogy lehet ezt a nevemre iratni?
sajnos több emberen keresztülment a motor. Mindenkitöl van adás vételi szerződésem. a legelső tulaj 300km.re van töllem, és a szerződésen sem szerepel már se a forgalmi száma, sem a törzskönyv száma.
igen...
de ujra le szeretném papiroztatni, nevemre iratni.
rendörségen, okmányirodában nem lehet kérvényezni valamit?
"sajnos több emberen keresztülment a motor. Mindenkitöl van adás vételi szerződésem."
A sok gond közül ezzel van a legnagyobb baj, mert csak egy adásvételi kellene az átíráshoz amelyen a forgalmi szerinti tulajdonos és Te szerepelsz.
és ha a legrégebbi adásvételin szereplő személyt felkeresem?! mert elvileg ő forgalmin szereplő tulajdonos.
vagy a rendörségen, okmányirodában a rendszám alapján lekérem a motor adatait?
ott kiderül a "jelenlegi" tulajdonos. felveszem vele a kapcsolatot és ....
ez járható út szerintem.
de ha valaha magyarországon forgalomba volt a motor, (még ha ki is vonták) valahogyan le lehet papirozni ujra.
uj rendszám forgalmi törzskönyv eredetvizsga sok sok pénz és papirmunka...ezeket tudom.
de ha a sok régi kocsikat levizsgáztatják ujra akkor ezt is lelehet valahogyan. szerintem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!