Le tudnátok írni egy motor forgalomba helyezésének a menetét?
kéne valami adásvételi erről a motorrol legelőszöris..
meg ez hány köbcentis moci?
Ha semmi papír nincs hozzá akkor igencsak nehéz a dolog sajnos. Ha egyáltalán lehetséges...
Akkor van esély rá ha a motor előéletéről tudsz valamit(főleg az előző tulajokról). Legalább a motor rendszámát, az alapján már el lehet indulni, úgy lehet hogy sikerül.
Egyébként milyen motor? Veterán már?
És ez előző tulajdonosról van információ? Esetleg családtag volt?
Ha rendszám van akkor már ki lehet indulni. Ha az előző tulaj ismert, családtagjai/örökösei szintén az megint egy jó kiindulási alap. De én ezt a részét annyira nem ismerem a dolognak. Amikor hasonló cipőben jártam nekem semmim nem volt. Vége váz és blokkcsere lett... (de most legalább van egy Pannóniám :))
Itt nézz szét:
Van sok hasznos írás is ezzel kapcsolatban. Ha pedig kérdésed van arra is kapsz választ. A motor talpra állításával kapcsolatban is.
A Danuvia 125ccm-es. De a lényegen nem változat.
Az, hogy le lett adva a rendszám nem probléma. Hivatalosan még az ő nevén van a motor. Tehát így ki lehet indulni a dologból.
De a fórumon vannak pontosabb írások is.
Érdemes átnyálazni a jogi és a műszaki részét mielőtt belevágsz.
(úgy egyszerűbben és olcsóbban megúszod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!