Hova menjek, hogy minél előbb kiküldjék a jogsit?
Én Győrben voltam 2 hét alatt megjött, ismerősöm meg 1 hónap alatt kapta meg.
Ja és ne postán kérd mert úgy lassabb.
A nyomda bármit legyárt 4 óra hossza alatt.
:D
A futár naponta jár a KEKKH és a Fátyolka utca között, majd a Visegrádiból postázzák szét az iratokat.
A Visegrádiban mindig nagy a tömeg, ezért fényképezkedni és papírokat leadni érdemesebb valami kisforgalmú vidéki okmányirodában, aztán ha van időd utazgatni, akkor kérd a Visegrádiba személyes átvétellel. Így durván két hetet spórolsz a vidéki postázáshoz képest.
Ja és ne felejts el SMS értesítést kérni, hogy ne kelljen naponta zaklatnod őket telefonon!
:)
"Az üzenet küldője: ***
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 17:58
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hova menjek, hogy minél előbb kiküldjék a jogsit?
"A nyomda bármit legyárt 4 óra hossza alatt. :D A futár naponta jár a KEKKH és a Fátyolka utca között, majd a Visegrádiból postázzák szét az.."
Az üzenet szövege: És így mennyi idő alatt kapnám meg a jogsit szerinted? Ha oda kérem a jogsit, akkor ha megyek érte előre kell időpontot kérni vagy nem fontos?"
Én vidéken 20 perc alatt intéztem el a papírokat, és a Visegrádiból a 8. napon jött az SMS, hogy átvehetem a jogsit. Nem kell külön időpontot kérni, sorszámot kell húzni és szólítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!