Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hova menjek, hogy minél előbb...

Hova menjek, hogy minél előbb kiküldjék a jogsit?

Figyelt kérdés
Felmenjek pestre, a központi okmányirodába és ott gyorsabban megkapom mint ha vidéken megyek okmányirodába? Melyik a gyorsabb ha házhoz kérem, vagy ha majd én bemegyek érte

2014. nov. 9. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Sehol sem gyorsabb.
2014. nov. 9. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én Győrben voltam 2 hét alatt megjött, ismerősöm meg 1 hónap alatt kapta meg.

Ja és ne postán kérd mert úgy lassabb.

2014. nov. 9. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehol sem gyorsabb, mert nyomda csak egy van.
2014. nov. 9. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
OMG!
2014. nov. 9. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:

A nyomda bármit legyárt 4 óra hossza alatt.

:D

A futár naponta jár a KEKKH és a Fátyolka utca között, majd a Visegrádiból postázzák szét az iratokat.

A Visegrádiban mindig nagy a tömeg, ezért fényképezkedni és papírokat leadni érdemesebb valami kisforgalmú vidéki okmányirodában, aztán ha van időd utazgatni, akkor kérd a Visegrádiba személyes átvétellel. Így durván két hetet spórolsz a vidéki postázáshoz képest.

Ja és ne felejts el SMS értesítést kérni, hogy ne kelljen naponta zaklatnod őket telefonon!

:)

2014. nov. 9. 15:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Így mennyi idő lenne szerinted?
2014. nov. 9. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:

"Az üzenet küldője: ***

Az üzenet címzettje: Harkonnen

Az elküldés időpontja: ma 17:58

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hova menjek, hogy minél előbb kiküldjék a jogsit?

"A nyomda bármit legyárt 4 óra hossza alatt. :D A futár naponta jár a KEKKH és a Fátyolka utca között, majd a Visegrádiból postázzák szét az.."

Az üzenet szövege: És így mennyi idő alatt kapnám meg a jogsit szerinted? Ha oda kérem a jogsit, akkor ha megyek érte előre kell időpontot kérni vagy nem fontos?"

Én vidéken 20 perc alatt intéztem el a papírokat, és a Visegrádiból a 8. napon jött az SMS, hogy átvehetem a jogsit. Nem kell külön időpontot kérni, sorszámot kell húzni és szólítanak.

2014. nov. 9. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!