Hogyan vezethetnék friss jogosítvánnyal minél hamarabb?
Végre valami új szöveg, eddig mindig a nagymamát kellett kórházba vinni sürgősen és más nem ért rá!
Nincs ideiglenes jogsi, legalábbis első plasztik helyett nincs!
:D
A nem létező gyakorlatból pedig nem fogsz kiesni! Ha néhány hét kieséstől elfelejtesz vezetni, akkor javaslom ne is ülj autóba! Ez olyan mint az úszás vagy a biciklizés, nem lehet elfelejteni!
azért a helyedben abban sem lennék biztos, h sikerül az forgalmi. mert elég sok hibalehetőség van, pár perc alatt ott találod magad, hogy már meg is húztak.
ha nagyon vagány vagy, akkor jogsi nélkül vezetsz. én is így tettem, szerencsére nem kaptak el. :) bár azért nem voltam nyugodt, mikor egy sünverda bejött a képbe :)
aztán ahogy azt kell, törvényszerűen, az 1 hónapos kis jogsimmal elmentünk kirándulni, átruccantunk Párkányba, az első sarkon lemeszeltek a sünök, de ott már tudtam lobogtatni a kis kártyámat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!