Minél előbb szeretnék egy 600ccm-es motort. Ez akkor hogy menne, vagy hogy érné meg a legjobban?
14 éves koromra már megvolt az 50 ccm-es jogsi.
Na most akkor az gondolom nem úgy megy, hogy besétálok és megcsinálom hanem különbözetit kell tenni.
De akkor úgy érné meg a legjobban , hogy először megcsinálom a kocsit+valamennyi ráfizetéssel a 125-t? ÉS utána? Vagy?
600 köbcentis motorra szerintem A korlátlan jogsi kell.
Arra pedig nem létezik különbözeti vizsga, hanem teljes járművezetői vizsgát kell tenned A korlátlan kategóriára.
600ccm-es motort 25kW teljesítményig Akorlátozott jogosítvánnyal vezethetsz, ami 18évtől tehető le, 25kW fölött pedig A-ssal , ami 21 év vagy 18 év és 2év alsóbb kategóriás gyakorlat után tehető le.
Az M-es jogsi nem számít bele, csak az A1, Ak-ban eltöltött idő.
Szóval egyelőre marad az A1, 2év múlva meg leteheted az A-t is.
Mr Flash: a válaszod technikailag teljesen korrekt, de hol találsz 34 LEs 600-as motort?
Lehet, hogy létezik - de szerintem nem lehet valami túl népszerú:D
Láttam már 600-as Hornetet is 25kW-s papírokkal. :)
Egyébként azthiszem a Royal Enfield gyárt egy gépet 600ccm fölötti hengerűrtartalommal és 30LE körüli teljesítménnyel.
Mondjuk valóban nem egy túl népszerű gép, de létezik ilyen.
Jogos, egyébként elég az 34ló is elsőre, meg kell tanulni kezelni.
Én anno A1-ről ültem át az A-ra, szar ügy volt először, pedig én endurózok, nem speedmotorozok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!