Melyik kötelező biztosítás a "legolcsóbb", amit legjobban megéri választani 2010-re?
Felmondtad a régi biztosításod?Ha igen , akkor keress a neten kötelező biztosítás díjkalkulátort.
Nem mondhatjuk meg, melyik a legolcsóbb, mert sok mindentől függ.A neten tájékozódhatsz általában. Online kötésre, éves díjfizetésre, átutalásra vannak kedveszmények.
Attól is függ nagyon, hogy hol laksz, hány éves vagy, mikori a jogsi, ezek nagy eltérések az egyes ajánlatokban is.
www.biztositas.hu
a jogosítvány megszerzésének dátumától, születési időtől, nő/férfi, vidéki vagy fővárosi, üzembentartó és tulajdonos egy személy-e... ezektől mind függ!
de ahhoz, hogy új biztosítást köss, a régit fel kell mondanod. ha most vásároltad az autót, akkor pedig ajánlom hogy a biztosítok saját honlapján számolj, mert ott mindig kevesebbet hoz ki, mint az internetes alkuszok többsége.
a genertelt nem ajánlom, ha kárt okozol, akár 35%-kal megemelik a biztosítási díjadat. szerencsére nem saját tapasztalat.
union24-et ajánlom, (az union biztositó online oldala) relative régi, megbizható biztosító, nekem a 2006-os Swiftre, B01-re, 23 éves hölgy tulaj-6éves jogsival, 6500Ft lett a negyedév, a korábbi allianzos 11500Ft helyett.
Páromnak szintén, 2006-os Swift, B02, 27éves, 2éve van jogsija, és 6000Ft.
:)
remélem segíthettem.
Ha megkaptad a csekked akkor nem mondtad le a régit (vagy csak túlbuzgó volt a biztosítód). Ha nem mondtad le akkor már mindegy ...
Amúgy, ha van olcsóbb ajánlatod a jelenleginél, akkor megéri, ha nincs akkor nem :) Különböző forrásokból azt hallani, hogy az idén a biztosítottak kb 80%-nak megérte változtatni. Ha pusztán ezt az adaton nézem akkor ennyi a valószínűsége hogy Neked is megérné, megérte volna :)
??? Nem úgy van, hogy amíg nem fizetem be, addig változtathatok év végén??? Mert így tudtam!
Már október 26-án kiküldte a csekket a biztosító! (A negyedéves csekkeket persze csak 10 nappal a befizetés előtt küldi :((. A Groupama Garancia biztosító ez.
Akkor jövőre már szeptemberben kössek újat, ha új biztosítást akarok?
Versenyfutás az idővel... őő... a biztosítóval? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!