Vasárnap veszek egy 50 cm3-es motort. Jelenleg nincs biztosítás kötve rá. Lábon elhozhatom kötelező biztosítás nélkül? (vasárnap igen nehéz megkötni)
Ha rendőr elkap, vagy baleset van, akkor nem fogja érdekelni őket hogy ma vetted, nincs biztosítás nagyon megszívod.
Vasárnap se nehéz biztosítást kötni:
www.netrisk.hu
01:16 szerintem ma,amikor az ittas vezetéssel és a gyorshajtással kapcsolatban is zéró-tolerancia van,meglepődnék,ha be lehetne ilyesmit mesélni egy rendőrnek aznapra dátumozott,ügyvéd vagy valaki független személy által aláírt dokumentáció nélkül.Esetleg a max.amit tehetsz,hogy megkéred az eladót,vagyis a volt tulajt,aki be van írva a papírokba,hogy kísérjen el hazáig,persze nem azért,mert nem találsz haza,vagy mert félsz,hogy leütnek a motoron,hanem azért,hogy igazoljon,mosson ki a kakiból,ha épp belefutsz a rendőrbe,és az elkezdene -teszem hozzá teljesen jogosan- akadékoskodni.
Ha ez lehetetlen(bármely okból is),akkor én hétfőre,keddre,vagy bármely másik hétköznapra halasztanám el a vásárlást és a szerződését "nyélbeütését",megkötését.
Ne a rendőr miatt kössön senki kötelezőt.
Elég egy szög az úton, vagy egy olajfolt, egy macska vagy egy kátyu.Ha véletlen elcsúszol, a mögötted jövő autó félrerántja a kormányt és megy az árokba vagy a szembe sávba, vagy uram bocsá belemész valakibe???? Ki tudod fizetni zsebből a károsult autó javíttatását, vagy a sérült kórházi kezelését meg mittom én még mennyi járulékos költséget?? Én nem kockáztatnék azért a 4000ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!