Autóvásárlás előtt állok, akitől venném nem íratta át. Én így áttudom íratni gond nélkül?
Figyelt kérdés
Akitől én venném egy hete vette az autót, megcsináltatta az eredetvizsgát, a kötelező biztosítást de nem íratta át. Viszont állítása szerint én gond nélkül át tudom íratni mert akitől ő vette a kocsit, leadta az adásvételit és benne van a rendszerben, hogy már annál az embernél van akitől én venném, így eredet vizsgát se kellene csináltatnom emrt ő megcsináltatta és nem használta fel, mivel nem íratta át, azt mondta hogy neki ezért fog menni a büntetés, de elvileg én nyugodtan át tudom íratni úgy, hogy odaadja a forgalmit és a törzskönyvet, ugye az annak a nevén van akitől ő vette, és én pedig vele (aki ugye nem íratta át), írok adásvételi szerződést.2014. szept. 12. 16:02
1/3 anonim válasza:
Így nem fog menni,ne menj bele!!!
2/3 RRR válasza:
hát nem!
mesélni én is tudok bármit
3/3 anonim válasza:
A két adásvételivel, meg lehet csinálni, de számíts rá, hogy dupla illetéket számítanak fel! Az eredetiség vizsgálat ha 60 napnál nem régebbi, akkor jó, a biztosítást neked kell megkötnöd!
Minden esetre előbb hívd fel az okmányirodát, mert lehet változtak a szabályok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!