Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Köthetek új biztosítást ebben...

Köthetek új biztosítást ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Nov.5-én megkötöttem a neten az új kötelezőmet az astra biztosítónál mert ingyen baleseti adót ígértek!fel is mondtam a régit,elküldtem a levelet!ma kaptam az astrától egy csekket 167000 Ft ról!!!a biztosításom 2x7500 lett volna!nem tudom őket se telefonon se a neten elérni,viszont már csak pár napom van megkötni az újat!mi van ha én kötök megint egy újat és az astrás díjnemfizetés miatt megszűnik?

2013. nov. 27. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem köthetsz másik biztosítást, ha van élő szerződésed. Azaz köthetsz, csak az érvénytelen lesz.

Nem nyomtattál ki semmit, amikor neten kötötted?

És ott mennyit ajánlottak?

2013. nov. 27. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
gondolom egy nullát elírtál, az 16700 lehet ... ha jól emlékszem van valami baleseti adó vagy mi, amit hozzáadnak, és persze a reklámban, vagy tájékoztatóban nem szerepel, csak a szerződésben, mondván az törvényi előírás, hogy fizesd
2013. nov. 27. 17:49
 3/6 A kérdező kommentje:
nem írtam félre!tényleg annyiról szól a csekk!tgnap kötöttem egy újat ,de mivel ez el sem kezdődött még ,gondolom felmondhatom,főleg mert ők nem azt küldték amit én megkötöttem!ja és semmit nem kellett aláírnom!
2013. nov. 28. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy fedezetlenségi díjról szól a csekk, mert mondjuk tavaly volt valami gixer?
2013. nov. 29. 13:53
 5/6 A kérdező kommentje:
az ég világon semmi nem történt!
2013. nov. 30. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
De mi van a csekkre írva? Milyen címen kell ekkora összeget befizetni?
2013. dec. 1. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!