Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ki hallot már esetleg olyanról...

Ki hallot már esetleg olyanról hogy valaki megvette a jogsit és sose bukott még le vele?

Figyelt kérdés
Én hallottam egy ilyenről formailag minden legális volt de egyetlen vizsgán se kellett megjelenni meg sehol se csak kipostázták a jogositványt pont ugyanugy mint a személyit.Irjatok
2009. nov. 5. 22:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

De az a baj, hogy a felügyelő felügyelőjének felügyelője is ember, azaz meg lehet kenni.

Szerintem inkább ne engedjék ki az emberek 95%-át a forgalomba, mintsem úgy menjen vezetni, hogy nem tud tökéletesen. Ebben az esetben nekem elfogadható a ló túloldala, ugyanis nem arról van szó, hogy kap valaki egy nyelvvizsgabizonyítványt tudás nélkül, hanem arról, hogy ha valakinek nem 100%-os a vezetési technikája, azzal MEGÖLHET másokat.

2009. nov. 6. 11:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Hát ilyenről nem halottam de nagyon gyakori hogy lefizetik a vizsgabiztosokat és így az is átmegy aki nem tud vezetni!
2009. nov. 6. 11:55
 13/22 anonim ***** válasza:
23%

Én is cigány vagyok és elsöre leraktam mindent becsületesen és még sose volt balesetem pedig a munkámbol adodoan kocsiban ülök egész nap csk az ijen félveiro emberek hiszik hogy m8inden cigány megveszi a jogsit pedig sok cigányvan akiröl megse mondanátok hogy az csak akor ha megmondja a szigoritásrol anyit hogy nem 29 ora alat tanulsz meg vezetni

igy sok ember van aki egy éven belül kocan de csak azért mert aban a hejzetben megijednek mert kreszorán balesetmegelözést nem tanitanak

2009. nov. 27. 13:33
 14/22 anonim ***** válasza:
79%

"Én is cigány vagyok és elsöre leraktam mindent becsületesen"

-Hurrá! 0,0001%-Gratulálunk! :-D

2009. nov. 27. 14:12
 15/22 anonim ***** válasza:

"Én is cigány vagyok és elsöre leraktam mindent becsületesen és még sose volt balesetem pedig a munkámbol adodoan kocsiban ülök egész nap csk az ijen félveiro emberek hiszik hogy m8inden cigány megveszi a jogsit "

Akinek nem inge, ne vegye magára!

2009. nov. 27. 14:25
 16/22 anonim ***** válasza:
47%
nem veszem magamra csak kicsit unom az általánositást mindenkinek van neve és nevekröl beszéljünk nem népcsoportokrol én cigányvagyok és nevemvan te magyar vagy és neved van ha teszek valamit akor nevezenek meg ne azt mondják hogy cigány volt ha magyar teszi nem mondják azt hogy magyar tete hanem van neve én ezt akarom az már melékes hogy cigány magyar román szlovák vagy bármijen népcsoportu mindenkinek van neve
2009. nov. 28. 15:16
 17/22 A kérdező kommentje:

Igen mindenkinek van neve.de ezt az általánositást amit fent is emlitettél az az nem véletlen van.Tisztelet a kivételnek mert télleg kevés olyan roma származású ember van aki nem lop orrba szájba amit csak lehet,gyilkol meg stb..szal áááá

hadjuk mert méég emiatt ez lesz a leglátogatottabb kérdés :D

2009. nov. 28. 16:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor meg miért hozod fel, hogy cigány vagy? Mond meg a neved és majd hirdetőtáblára kiirjuk, hogy Te elvégezted a tanfolyamot. Egyébként kissebbségről volt szó, amibe a cigányok tartoznak.
2009. nov. 29. 06:39
 19/22 anonim ***** válasza:
bocsika, a gépem megőrült. Helyesen a mondat: Amiben NEM CSAK a cigányok tartoznak.
2009. nov. 29. 06:40
 20/22 anonim válasza:
A városban van egy szellemi fogyatékos csávó ( a gyógypedagógián kezdett , de az anyjáék át erőltették általánosba , és lefizetésesen - kínkeservesen így végezte el 2.es osztályzattal a 8 osztályt ) . Nem indexel soha , szétnézés nélkül kivág a kocsi elé az elsőbbségadás táblánál , padló gázzal indul el és satufékkel fékez , jobbra balra kacskaringózik a sávjába , sokszor átmegy a szembe sávba .. és jogsija van . Szerintetek ?
2013. márc. 17. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!