Ki hallot már esetleg olyanról hogy valaki megvette a jogsit és sose bukott még le vele?
De az a baj, hogy a felügyelő felügyelőjének felügyelője is ember, azaz meg lehet kenni.
Szerintem inkább ne engedjék ki az emberek 95%-át a forgalomba, mintsem úgy menjen vezetni, hogy nem tud tökéletesen. Ebben az esetben nekem elfogadható a ló túloldala, ugyanis nem arról van szó, hogy kap valaki egy nyelvvizsgabizonyítványt tudás nélkül, hanem arról, hogy ha valakinek nem 100%-os a vezetési technikája, azzal MEGÖLHET másokat.
Én is cigány vagyok és elsöre leraktam mindent becsületesen és még sose volt balesetem pedig a munkámbol adodoan kocsiban ülök egész nap csk az ijen félveiro emberek hiszik hogy m8inden cigány megveszi a jogsit pedig sok cigányvan akiröl megse mondanátok hogy az csak akor ha megmondja a szigoritásrol anyit hogy nem 29 ora alat tanulsz meg vezetni
igy sok ember van aki egy éven belül kocan de csak azért mert aban a hejzetben megijednek mert kreszorán balesetmegelözést nem tanitanak
"Én is cigány vagyok és elsöre leraktam mindent becsületesen"
-Hurrá! 0,0001%-Gratulálunk! :-D
"Én is cigány vagyok és elsöre leraktam mindent becsületesen és még sose volt balesetem pedig a munkámbol adodoan kocsiban ülök egész nap csk az ijen félveiro emberek hiszik hogy m8inden cigány megveszi a jogsit "
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Igen mindenkinek van neve.de ezt az általánositást amit fent is emlitettél az az nem véletlen van.Tisztelet a kivételnek mert télleg kevés olyan roma származású ember van aki nem lop orrba szájba amit csak lehet,gyilkol meg stb..szal áááá
hadjuk mert méég emiatt ez lesz a leglátogatottabb kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!