Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ki hallot már esetleg olyanról...

Ki hallot már esetleg olyanról hogy valaki megvette a jogsit és sose bukott még le vele?

Figyelt kérdés
Én hallottam egy ilyenről formailag minden legális volt de egyetlen vizsgán se kellett megjelenni meg sehol se csak kipostázták a jogositványt pont ugyanugy mint a személyit.Irjatok
2009. nov. 5. 22:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
akkor azzal nem lehet lebukni mert leellenőrzik h ez igazi-e és mivel az iskola csinálta nem pedig úgy vette piacon nem hiszem
2009. nov. 5. 23:16
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már értem miért van ennyi balf*sz az utakon
2009. nov. 5. 23:29
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nekem ingyen sem kellene egy ilyen jogosítvány, ami mögött semmiféle tudás vagy gyakorlás nincs!!!

Ha egy ilyen beül egy autóba nem csak sokmilliós kárt okozhat a tudatlanságával, hanem embereket is megölhet!

(Ehhez képest az a legkisebb baj, ha lebukik a hamis papírjaival.)

Olyan autóval sem szeretnék közlekedni, amit nem vizsgálnak át gondosan hanem csak pénzért megadják a műszakivizsga papírt...

2009. nov. 6. 01:42
 4/22 anonim ***** válasza:
Nem is értem, hogy lehet ennyi felelőtlen ember?! Ha nem tud vezetni, hogy akar jogsit, ha meg tud, akkor minek megkerülni a hivatalos utat, hisz úgyis simán veszi az akadályokat. Amúgy nemcsak vezetni kell tudni, a kresz tudás legalább olyan fontos, nem lehet menni össze vissza az utakon! Miért kell mindig a sumákolást keresni egyes embereknek? Nem jobb az őszinte út? Ezért tart itt kicsi országunk. Fujj, szégyen!
2009. nov. 6. 06:31
 5/22 anonim ***** válasza:
52%
Ha "hallottál ilyenről", tehát tudsz róla, és nem szóltál a rendőrségnek, akkor ha az illető elüt a zebrán egy családot, akkor te minimum bűnrészes vagy gondatalanságból elkövetett emberölésben. Csak azért írom, mert jó, ha tudod.
2009. nov. 6. 07:27
 6/22 anonim ***** válasza:

Ennek egy nagyon elterjedt változatát ismerem: Be kell járni az órákra, vezetni kell, de a vizsgabiztosnak és oktatónak adott 150.000(változó) ft biztosítja, hogy a vizsgán mindenképpen átmenjen az ember.

És akkor kiengedik a veztni rendesen nem tudó embert az utcára, az meg okoz egy szaftos kis balesetet.

Én az oktatót és vizsgáztatót anyagilag tenném felelőssé a kezei közül kikerült ügyfelekért, és aki pl 1 éven belül bizonyíthatóan önhibából balesetet okoz, az után fizessen szépen 500.000 Ft-ot.

Tele vannak az utak balfas.z sofőrökkel.

2009. nov. 6. 07:45
 7/22 anonim ***** válasza:
84%
Félve írom ki a kérdést, de láttatok már kisebbséget oktató autóban vezetni tanulni?
2009. nov. 6. 07:50
 8/22 anonim ***** válasza:
Én most járok vezetni és volt a csoportban 3 kisebbségi és 2 rutinpályán is találkoztam más kisebbségivel. Megkérdeztem oktatóm. Azt mondta a tanulók 10%-a kisebbségi
2009. nov. 6. 08:22
 9/22 anonim ***** válasza:

07:45-ös:

Ha ezt bevezetnék akkor senkit sem engednének át, mert nem kockáztatnának. Az se lenne jó. Tenni kell valamit ez tény, de nem szabad a ló túlsó oldalára átesni.

Lehetne azt, h lennének felügyelők, akik ellenőrzik a vizsgabiztost és az oktatót is, és mindig máshol véletlenszerűen, úgy, h senki sem tudhatja éppen hozzá ki ül be, csak azt, h lesz. Nehezebb lenne vesztegetni ,hiszen nem tudhatod előre ki lesz a felügyelő, ezért őt nem tudod megkenni, az oktatót meg a vizsgabiztost meg nem volna értelme mert nem engedhet át ha nyilvánvalóan hülye vagy, mert a felügyelő jelenti. Ha pedig eléggé megfizetik akkor nem lehet a helyszínen könnyen megkenni. Bár ki tudja. De tényleg valamit tenni kell ,mert sok az őrült az utakon.

2009. nov. 6. 09:38
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezd a cigányokat!
2009. nov. 6. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!