Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Előző hónap (július) 31-én...

Előző hónap (július) 31-én igényelt jogosítvány mikorra várható?

Figyelt kérdés

Előző hónap utolsó napján igényeltük meg az okmányirodában a jogosítványomat, azt mondták, hogy címre kérve gyorsabb, így ezt az opciót választottam.

Tudom, hogy az elméleti limit 30 nap, de most már azért nagyon örülnék, ha lassan megjönne...

2013. aug. 10. 21:37
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Azta! :O Hétfő 2-a. Azt tudom, hogy a postázás nem tartozik bele a 30 napba, tehát az belefér, hogy ha postán kérted, hogy 2-3 nap még mire megjön.

Én személyes átvételt kértem, de nekem még van pár napom.

Én amúgy szemétségnek tartom ezt a 30 napot, pont most kéne gyakorolni, minél hamarabb vezetnünk, hogy rutinunk legyen, mégse rendelkezünk x éves tapasztalattal. Legalábbis én így érzem, hogy azt se fogom tudni hirtelen, hogy mi hogy merre.

2013. aug. 29. 17:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Hát ez az ráadásul Budapesten lakom ahol állítólag minden gyorsabban megy. Remélem holnapra kész lesz itt Pesten a posta elég gyors ha holnapra kész lenne szerintem hétfőn megkapnám. Én se értem hogy mi tart 30 napig. Nekem valahogy a 2 hét lenne a reális.
2013. aug. 29. 17:22
 23/25 anonim ***** válasza:
De számomra elég gyorsan eltelt ez a 4 hét nem is nagyon figyeltem a jogosítványra most kezdtem el figyelni hogy már 4. Hét van és még semmi.
2013. aug. 29. 17:25
 24/25 A kérdező kommentje:
Közben szerencsére megérkezett, már le is tudtam egy Szombathely- Budapest utat! Mindenkinek balesetmentes vezetést! :)
2013. aug. 29. 19:42
 25/25 anonim válasza:

Ma kaptam meg a jogsit. Szépen kihasználták a rendelkezésre álló 30 napot. Augusztus 8-án igényeltem, szeptember 3-án lett kész, és került továbbításra az okmányirodába, és ma kaptam az sms-t, hogy mehetek érte. De a lényeg, hogy elkészült.

Balesetmentes vezetést kívánok mindenkinek!

2013. szept. 5. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!