Előző hónap (július) 31-én igényelt jogosítvány mikorra várható?
Előző hónap utolsó napján igényeltük meg az okmányirodában a jogosítványomat, azt mondták, hogy címre kérve gyorsabb, így ezt az opciót választottam.
Tudom, hogy az elméleti limit 30 nap, de most már azért nagyon örülnék, ha lassan megjönne...
Azta! :O Hétfő 2-a. Azt tudom, hogy a postázás nem tartozik bele a 30 napba, tehát az belefér, hogy ha postán kérted, hogy 2-3 nap még mire megjön.
Én személyes átvételt kértem, de nekem még van pár napom.
Én amúgy szemétségnek tartom ezt a 30 napot, pont most kéne gyakorolni, minél hamarabb vezetnünk, hogy rutinunk legyen, mégse rendelkezünk x éves tapasztalattal. Legalábbis én így érzem, hogy azt se fogom tudni hirtelen, hogy mi hogy merre.
Ma kaptam meg a jogsit. Szépen kihasználták a rendelkezésre álló 30 napot. Augusztus 8-án igényeltem, szeptember 3-án lett kész, és került továbbításra az okmányirodába, és ma kaptam az sms-t, hogy mehetek érte. De a lényeg, hogy elkészült.
Balesetmentes vezetést kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!