Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A B kategóriás jogosítvány...

A B kategóriás jogosítvány árának drasztikus emelkedése várható. Igaz ez?

Figyelt kérdés
Elég sok forrásból hallottam ilyen kósza híreket. Sokan azt is mondták, hogy 300.000 forint körül lesz majd egy jogosítvány. Ugye ezek csak tévhitek?
2009. okt. 9. 23:09
 1/6 aTeE válasza:

Itt romániában(erdély),már beszélnek róla.Azért csinálom meg most én is gyorsan :D

Kb.1000 euró lesz,ezek még csak tippek.

2009. okt. 9. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam még ilyent. Te hol hallottad?
2009. okt. 10. 00:05
 3/6 anonim válasza:
100%

a tévhit szó teljesen mást jelent...

amúgy meg nem is lenne baj, ha nehezebben lehetne jogsihoz jutni, kevesebb birka lenne az utakon.

2009. okt. 10. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg azt kellene elérni hogy ne lehessen lefizetni a vizsgabiztosokat. AKKOR lenne kevesebb birka.
2009. okt. 10. 09:47
 5/6 A kérdező kommentje:

00:05-ös válaszolónak:

Számos hírportálon írtak róla.

09:42-es válaszolónak:

Attól, hogy drágább lenne a jogosítvány nem jelentené azt, hogy kevesebb 'birka' lenne az utakon. Akiknek pár hetes jogsival nem probléma összetörni egy BMW-t, azokat nem fogja megijeszteni, hogy kétszer annyiba fog kerülni egy jogosítvány.

2009. okt. 10. 11:03
 6/6 anonim válasza:

9:47-es igazat kell adnom neked.

A 9:42es.

2009. okt. 10. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!