Előző hónap (július) 31-én igényelt jogosítvány mikorra várható?
Figyelt kérdés
Előző hónap utolsó napján igényeltük meg az okmányirodában a jogosítványomat, azt mondták, hogy címre kérve gyorsabb, így ezt az opciót választottam.
Tudom, hogy az elméleti limit 30 nap, de most már azért nagyon örülnék, ha lassan megjönne...
2013. aug. 10. 21:37
11/25 anonim válasza:
Azért még lehet bizakodni mert szombat is munka nap
13/25 A kérdező kommentje:
Kőszeg, Vas.
2013. aug. 21. 15:09
14/25 anonim válasza:
Én Budapesten lakom másodikán voltam bent azóta semmi.
15/25 A kérdező kommentje:
Végre elkészült, és azt írják, hogy továbbításra is került a mai napon! Ez azt jelenti, hogy elméletileg holnap (szombat munkanap) már nálam lesz?
2013. aug. 23. 09:39
16/25 anonim válasza:
Igazából attól függ hogy ma le e szállitják abba a városba ahol laksz mert ugy Budapesten csinálják meg szerintem a hétfő az biztos.
17/25 anonim válasza:
Megkaptad a jogsit?
Aki 2-án igényelte, te is megírod majd, ha változott valami a netes "nyomkövetőn", vagy esetleg ha megkaptad?
Én 8-án igényeltem.
18/25 anonim válasza:
Én vagyok aki 2. Án igényelte még mindig semmi
19/25 anonim válasza:
Valakinél valami változás?
Kedves kérdező! Megkaptad már? :) Lehet már non-stop vezetsz, hogy nem jelentkezel? :)
20/25 anonim válasza:
2. Án igényeltem még mindig semmi net is azt irja hogy kiálitás alatt van. Ma felhivom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!