Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Használhatom így a kocsimat?...

Használhatom így a kocsimat? Most lett leműszakiztatva.

Figyelt kérdés

Szóval, van egy Suzukim, és tegnap lett leműszakiztatva. De... ott nem kaptam se matricát, se bejegyzést a forgalmiba, hogy megvan a műszaki, csak azt a műszakis papírt kaptam, ami igazolja. Megkérdeztem, és azt mondták, hogy 15 napon belül be kell mennem az okmányirodába és kérnem kell a rendszámra matricát, ill. új forgalmit kell csináltatnom, mert elvileg jobb lett (???) a kocsi körny.védelmi besorolása, mint eddig volt... ezt nem értem, de nem is ez a lényeg.., plussz 6000 az új forgalmi, nagyon jó, de az a kérdés, hogy használhatom-e pl holnap a kocsit, ha nincs még rajta az új matrica csak az a papír van nálam, ami bizonyítja a műszakit? (meg persze a forgalmi...)

(kértem időpontot okmányirodába. kaptam is... jövőhét péntekre :) -.-)

2013. júl. 3. 15:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is eljátszottam ugyanezt pár hónapja... pár évvel ezelőtt volt valami gebasz a a környezetvédelmi matricákkal, és most akik most csináltatják a müszakit néhány embernek új forgalmi kell emiatt, de nekem sem kellett 6000Ft-ot fizetnem..

Ja és igaz amit felettem írtak, a rendőrök meg fognak állítani, engem is megállítottak a 2 hét alatt vagy 5 ször. Oda adtam az igazoló papírt és viszontlátásra..

2013. júl. 3. 22:45
 12/12 anonim ***** válasza:

"Olvasd el, hogy mit írtak a vizsgalapra!"

Hát ami ehhez a témához tartozik:

Környezetvédelmi osztályba sorolás: 02

Katalizátoros, szabályozott keverékképzésű.

Plakett: piros

2013. júl. 4. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!