Lejár a B kat. Jogsim kategória-érvényessége 2011. 08. 06. Gondoltam a héten elintézem a háziorvost, pénteken pedig az okmányirodát. Ott bizonyára újra lefényképeznek, stb, DE bevonják a régi jogsim amíg nem jön ki az új, vagy használhatom még addig?
Én összesen 4 kategóriából vizsgáztam idáig. Minden új kategória után új jogsit kaptam. Amikor csináltattam, ott lefényképeztek, ki kellett fizetni 4000ft-ot és mondták, hogy majd amikor megérkezik az új az okmányirodába, menjek be és adjam be a régit, kapom az újat.
Szerintem ezt nálad is így csinálják. Az A4-es papír egyáltalán nem jogosít vezetésre.
Nekem az önkin mondták , hogy azzal igenis veezethetek (ugyanis nekem 1-2 napra rá lejárt volna az orvosim) !
(nekem is már megvan a BCD és mindig cserélték szépen szóval tapasztalatom van nekem is)
Cseréltem jogsit. A régi és az A4 is velem volt. Semmi gond nincs vele 30 napig. Egyébként kicsit elcseszted. Úgy vettem ki, hogy naponta vezetsz. Jobb lett volna szerintem ha kérsz sms értesítést ha ez megoldott. És szépen beballagsz az irodába és elviszed. Nyersz vele egy pár napot.
Összegezve: az A4 formátumú jogsi ugyan annyit ér 30 napig mint az eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!