Ha lefényképeznek mikorra várható a csekk? Ti mennyi időre rá kaptátok?
már mint gyors hajtás miatt?
Nekem volt olyan hogy 2008 okt 06 án lefényképeztek és 2009 februárban küldték a csekket és a határozatot hogy gyorsan hajtottam.Szóval pár hét vagy hónap.
Fuh akkor úgy látom elég változó :S
Annyira rosszul érint a dolog mert tényleg nem szoktam átlépni a sebesség határokat és augusztus végén nagyon siettem pestre (tényleg kivételes alkalom volt) és 40es táblánál 58al mentem és pont akkor pont ott kint voltak és mértek :S várom azóta a csekket, megpróbálok felkészülni rá de még nem jött semmi :S kicsit megvisel a dolog...
Ez jó ötlet, ki fogom próbálni, köszi :)
Még reménykedem azért hátha tényleg nem kapok...
Azért 30 at tegyél félre. És ha letelt a 6 hónap, akkor boldogan elköltheted.
[link] Kalkulátor.
Én 1,5 hónapra rá kaptam meg, kollega 2,5 hónapra.
Nem kell száguldozni aztán akkor nincs min sírni!!
Nem azért de engem is kiakaszt hogy már egyesek lakott területen is 70-80 al rohangálnak! Autó úton meg 90-100 al mégha csupa kátyu akkor is
Hova a jó anyjukba sietnek?
Na a másik fele meg az autópálya! Sok impotens köcsögnek nem elég a 90-100 as tempó 130 al kell menni meg fölötte!!!
Na a Bmw- sekről meg a sok terepjárós bziról nem is beszélek mert azokat meg legszivesebben raktétával löném át a felüljárók fölött!!!
Telkinél van egy hosszú lejtős 2km es egyenes út lefelé, 2 szélén erdősáv meg részben nyaralók beljebb meg lakópark..
Multkor este is jövök le 60-65 el.
Seggembe egy bzi, kivág mellölem és gyorsít lejtönek lefelé, lent meg várták a zsaruk én meg jót röhögtem! Úgy kell a kcsgnek!!!!
Sok munkájuk van a fényképezősöknek, sokan vagyunk akik gyorsabban megyünk mint szabadna ezért kb 1 hónap mire kiküldik a levelet.Ezután adnak lehetőséget,hogy megnézd a videót,vagy mondjál rá valamit ott bent náluk.Ezután kb 1 hónap múlva megjön a csekk,amit pár nap múlva be kell fizetni. Büntetőpont viszont nincs .Mellékelek egy bünti táblázatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!