Ha lefényképeznek mikorra várható a csekk? Ti mennyi időre rá kaptátok?
Mesélte egy ismerősöm, hogy már kétszer fotózták le ugyanazon helyen ahol egy 30-as kint felejtett tábla volt. Egy nagyon genyó helyre álltak be a rend őrei egy trafi-val.
Begurult a fazon , hazament , beült a traktorjába, kiment a helyszínre és a kanalas munkagéppel össze b.szta azt a földes területet ahová beálltak a trafipax-al. Azóta nincs gond.. :)))
Fuh jó sok válasz jött! :)
Igen azokat én sem szeretem, akik valóban száguldoznak ott ahol nem kéne, és az is tényleg szemét dolog ahogy írtátok is, hogy mindig olyan helyen állnak, ahol a legjobban meg lehet szivatni az embereket. Ez is egy olyan részen volt ahol már ment ki az út a városból de még kint volt a 40es tábla...egyáltalán nem számítottam volna amúgy sem rá...ja a másik meg az, hogy nem is rendőr autóban ültek, és csak akkor vettem észre, hogy ott voltak amikor elmentem mellettük. És olyan rossz mert azért 60al sem mentem és szerintem ez még nem számít száguldozásnak, sőt...mégis lehet, hogy baj lesz belőle.. :(
Hát köszönöm a sok választ, hátha nem fogok kapni semmit :) sziasztok.
"3 hónappal jött is a csekk"
-Akkor elég buta vagy ha befizetted,közig.bírságot 60 napon belül ki kell küldeni..
"5 hónappal kapta meg a 300 000 Ft-os büntetését."
-Ha közig.bírság volt szintén nem kellett volna befiz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!