Használhatom így a kocsimat? Most lett leműszakiztatva.
Szóval, van egy Suzukim, és tegnap lett leműszakiztatva. De... ott nem kaptam se matricát, se bejegyzést a forgalmiba, hogy megvan a műszaki, csak azt a műszakis papírt kaptam, ami igazolja. Megkérdeztem, és azt mondták, hogy 15 napon belül be kell mennem az okmányirodába és kérnem kell a rendszámra matricát, ill. új forgalmit kell csináltatnom, mert elvileg jobb lett (???) a kocsi körny.védelmi besorolása, mint eddig volt... ezt nem értem, de nem is ez a lényeg.., plussz 6000 az új forgalmi, nagyon jó, de az a kérdés, hogy használhatom-e pl holnap a kocsit, ha nincs még rajta az új matrica csak az a papír van nálam, ami bizonyítja a műszakit? (meg persze a forgalmi...)
(kértem időpontot okmányirodába. kaptam is... jövőhét péntekre :) -.-)
"ott nem kaptam se matricát, se bejegyzést a forgalmiba, hogy megvan a műszaki, "
Most ez komoly?
Olyan nincs, hogy jobb lett a környezetvédelmi besorolása. Tegnap még X káros anyag kibocsájtása volt, ma meg már X/3?
Mitől? Mese.
Csak a kenőpénzt várta.
Használhatod így az autót. Az okmányirodába az igazoláson túl a hátsó rendszámot is vidd magaddal, hogy fel tudja ragasztani az ügyintéző a matricát! Nem kell 6000-et fizetned, csak 585 Ft-ot a matricáért, legalábbis nekem tavasszal csak ennyit kellett fizetnem!
Nem az autó javult meg, csak épp maga a környezetvédelmi besorolás változott, ezért kapsz pl. piros helyett kék matricát!
Még valami: Ha így jársz az autóval, akkor ne csodálkozz ha minden rendőr érdeklődni fog, aki mögéd kerül! Mert a matrica hiánya miatt mind igazoltatni fog, aki utolér!
:D
Én 1 hete műszakiztattam a kocsit.
Akkor én is eggyel feljebb lépek a környezetvédelmi besorolásnál?
"Én 1 hete műszakiztattam a kocsit.
Akkor én is eggyel feljebb lépek a környezetvédelmi besorolásnál?"
Olvasd el, hogy mit írtak a vizsgalapra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!