Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Koccantam a parkolóban, adtam...

Koccantam a parkolóban, adtam betétlapot, mi lesz ezután? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Parkolóból nekitolattam egy útszélén álló autónak. Nekem a hátsó lökhárító kicsit elengedett, azóta 500 Ft-ért vissza rakta a szerelő, neki egy kicsit behorpadt a kaszni (észre se vettem, csak ahogy megmutatta). Adtam betétlapot. Mi lesz most? Jövőre sokkal több biztosítást fogok fizetni? Úgyanannyit, mintha totálkárosra törtem volna az autót, vagy számít, hogy ez csak egy kis horpadás volt? Be kell jelentenem valahová? Lehet nem is jó helyen parkolt, bár nincs tábla, de az út széle nem parkoló, én viszont onnan jöttem ki. Nem is kellett volna betétlapot adnom? (Amit valószínűleg nem is jól töltöttem ki.) Segítsetek!!!
2013. jún. 24. 12:18
1 2
 11/11 anonim válasza:
Rakd el emlékbe, hátha bekérik a kárrendezéshez azt is, ha meg nem, akkor is jó, ha nem dobod ki, amíg le nem zajlik az egész ügy!
2013. jún. 26. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!