Koccantam a parkolóban, adtam betétlapot, mi lesz ezután? Mire számíthatok?
Pontosan, ahogy az előző írja! Attól, hogy szabálytalanul parkolt, nem mehetsz neki!
Tavaly kicsit messzebb álltam a padkától - kb pont 30 centire - egy szűk parkolóban. Digó gyerek levitte a tükrömet, rendőröket kihívtam, mert vitáztak. Gondoltam lesz ami lesz, én vállalom a felelősséget.
A rendőr kiszállt, meg se nézte, hogy hogy parkoltam. Megkérdezte melyik jármű mozgott, melyik állt, majd mondta, hogy akkor egyértelmű ki a hibás. Van duda, van csengő, meg lehet hívni a rendőröket, ha elállja valami az útját, de kárt nem tehet.
Így aztán vehetett nekem új tükröt!
Két kategóriával vesznek le.
De ha nem csillagos 10 ben vagy, akkor az igencsak több lesz mint 2000.-
"mi lesz ezután?"
Kapsz majd egy szép levelet a biztosítótól, amelyben közlik, hogy mennyi pénzt fizettek ki kártérítésre. Ebben a levélben fel fogják ajánlani, hogy ha befizeted az összeget, akkor nem változik a bonus-malus besorolásod. Ha teszem azt kifizettek 10000 Ft-ot, és biztosításod pedig két évig 25%-kal több lesz, akkor lehet, hogy érdemesebb befizetni az összeget. Ha kifizettek 1 milliót, akkor egyértelműen a lejjebb sorolás a kifizetődőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!