Successful77 kérdése:
Ladánkba belejöttek, mire számíthatok, biztosító mit ajánl erre? (képlink alább)
Figyelt kérdés
Biztosító mekkora pénzt ajánlhat ezért, az ajtók benyomva,középső oszlop is elment picit. en javíttatnám mindenképp attól függ mennyi pénzt kaphatok ezért? :-( a lada 120ezerér lett 3éve véve,friss műszakis. jó állapotú! köszi
2013. febr. 24. 08:41
1/10 anonim válasza:
Ránézésre valóban jó műszaki állapotban volt, nem volt agyon rohasztva nem lóg stb. De a biztosítót ez nem fogja érdekelni, megnézi a piaci árát. Sajnos könnyen lehet, hogy azt mondja, hogy GTK.
2/10 anonim válasza:
Könnyen lehet, megnézik a kocsi eurotax árát, és pár tízezer forinttal kiszúrják a szemed. Én a azon gondolkoztam, vajon a kárfelvevőnek, nem-é lenne érdemes a zsebébe csúsztatni egy tízest, hátha valami kedvezőbb konstrukciót hozna ki.
3/10 anonim válasza:
Egyik cimbinek benzin-gázos 100-as Audija van. Mögötte elbambultak, hátulról telibe bombázták, megrokkant a hátulja. Arra ajánlott a biztosító valami 260 000-ret. Szerintem ennek a felénél többet semmiképp nem fognak adni :/
4/10 anonim válasza:
Ez nem valami nagy baj, pár elemből össze lehet hozni...
Javítsd, olcsón kijössz, a károkozóval egyeztess, hogy fű alatt kifizeti neked, ő is jobban jár.
5/10 anonim válasza:
1983-as toyota corollámat pont így zúzták le, csak kicsit nagyobb volt a bibi. Nem tudtam kihagyni a biztosítót, volt rendőri intézkedés is... Totálkárra ítélték, 80.000forintot kaptam érte, miután a 60ezres ajánlatra írtam a biztosítónak, hogy mégis miez? Csili-vili volt, 300eFt körül mennek a roszabb állapotúak...
6/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenki!!!! amúgy közlekedhetek vele,rendőr szólhat emiatt? mert műszakilag okés,csak első vezetőülés melletti ablak nincs,meg beszállni nem lehet
2013. febr. 25. 05:50
7/10 anonim válasza:
Nemtudom, de tuti kikapnak a sorból mint a szemét. Ha bátor vagy kockáztass :)
csak a 2 ajtót kéne cserélni?
8/10 A kérdező kommentje:
jaja csak azt,meg ugye a torony elment. Az a lelke pedig. Amúgy ma kockaztattam, harom rendőrautó közelbe is voltam,plusz egy trafipax :-D de nem volt más megoldás, gyerek, munkaügy, biztosító,másik gyerek pénteken született,stb. ezer helyre kell ilyenkor menni
2013. febr. 25. 14:33
9/10 anonim válasza:
2db ajtó kuka, új ajtó elég drága 40.000-50.000Ft./db. Bontottan 4 db (fehér) ajtó 12.000Ft. B oszlopot biztos, hogy húzatni kell. Karosszériástól kell egy árajánlatot kérni, innen már könnyen be lehet lőni az árat. 60.000-nél többet nem hiszem, hogy fizet a biztosító.
10/10 anonim válasza:
Hasonló esetem volt nekem is a kocsimmal. Megállítottak az éber szervek, de barátságosak voltak, elmondták, hogy nem helyénvaló így közlekedni vele, de ha műszakilag rendben van, indexel, világít, megáll akkor elvileg okés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!