Szerintetek mi az ami megsérülhet ekkora sebességnél?
Figyelt kérdés
Van egy 2001-es Fiat Bravom amit összetört mert kitolatott elém egy hölgy. A hölgy azt állítja én jöhettem vagy 70-80-al. A szakember azt mondta hogy amit én mondok az a reális,ugyanis a sérülések sokkal súlyosabbak lennének ha egy álló autóba 80-al csapódok be. Ami összetört: a lámpám,a lökhárítón egy 8cm-es lyuk,jobb első sárvédő picit megnyomva,és a gépháztető kicsit sérült a fényezés. Véleményem szerint ha 80-al mentem volna akkor sérült volna hűtő is homlokfal stb... Ti mit gondoltok?2013. jan. 2. 18:52
1/4 anonim válasza:
Ha te 80-as tempóval kapod el (és ő nem egy teherautóban ül), akkor valószínűleg arrébb lökted volna 4-5 méterrel. A hűtő és a homlokfal valóban sérült volna: valószínűleg ráhajtogatta volna őket az ütközés a motorblokkra, az első futóművek is kicsit átrendeződtek volna, eldurrant volna a légzsák és hasonlók. Ha 80-nal álló autónak mész, az már az esti híradóban mutatott, összecsukott autós ütközések kategóriája, ami után gondolkodás nélkül totálkárra veszik az autót. A derék hölgy valószínűleg nem nézett szét tolatás előtt és a szokásos módszerrel próbálta menteni a menthetőt: ráfogta a másikra az egészet, mert "gyött, min' a hülye, ment vagy százzal".
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
19:17
Nekemis fenn akadt a szemem h miii 80-al ??? Csak nem akartam agresszív ember lenni mert akk az nekem nem jó a rendőrök előtt.
19:37 a második videó amit küldtél az nagyon reális képet mutat hogy hogyan néz ki egy autó ami 80-al koccan :)
Mentek a zöld kezek.
2013. jan. 2. 22:03
4/4 Napkiraly válasza:
a dolog végén nyomd fel hamis tanúzásért,hadd tanuljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!