Hogyan tudom két személyes Renault Clio tgk-mat hivatalosan 5 személyes szgk-vá átpapírozni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 09:05
1/3 anonim válasza:
Ha jól rémlik nekem, sajnos ez regisztrációs adó megfizetésével jár. Ez Magyarország, pénzlenyúlás. De nem vagyok benne biztos. A totalcar.hu oldalon van olyan lehetőség hogy autójogásznak tegyél fel kérdést (Tanácsok). Na ő biztos hogy tudja! Annyi hogy pár nap vagy egy hét mire megjön a válasz mert sok a kérdés. Ha esetleg felteszed a kérdést ott, írd le pontosan az évjáratot, típust, minden lényeges információt, ha valóban kell regadót fizetni lehet ki is számolja neked a pontos költségeket.
2/3 anonim válasza:
Ez annyira irreális, nincs értelme. Mire átalakítod, levizsgáztatod, befizeted a regadót, meg az áfát, (ha vissza lett korábban igényelve)
ennyi pénzből két ötszemélyest is vehetsz.
3/3 anonim válasza:
Ja szerintem sincs értelme átalakítani!!Inkább add el és vegyél belőle egy 5 személyes szgk mert így nem éri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!