Mikortól vezethetek hivatalosan?
Figyelt kérdés
Ugye jogsi szerzésnél a forgalmi vizsga az utolsó amit sikeresen kell teljesíteni, ami után ugye kiad egy vizsgaigazolást az autósiskola, és azzal lehet menni az okmányirodába, igényelni a jogsit. Az lenne a kérdésem hogy azzal a a jogsiigénylő papírral amiről kapsz másolatot okmányirodába, hogy azzal lehet-e már vezetni?2010. márc. 7. 14:04
1/5 anonim válasza:
Én vezettem vele és haverom is.Igaz Rendőr meg se állított.
125-ös motorral téptünk. Azt hiszem , ha sürgős és a munkádhoz kell(azzal keresed a kenyered ) akkor lehet. Ha csak kerülgetni akkor Célszerű megvárni a jogsit. Nekem 4 nap után küldték :) De majd az okosabbak pontosítanak...én így tudom...(rem. segítettem )
2/5 anonim válasza:
Ez már körülbelül a 247. ilyen kérdés, viszont mivel az elmúlt 3 napban nem tették fel, ezért nincs az első oldalon. A válasz még mindig ugyanaz: nem, nem vezethetsz a papírral, csak a jogosítvánnyal.
3/5 A kérdező kommentje:
:D:D jólvan köszi szépen, remélem nekem is kiküldik pár napon belül
2010. márc. 7. 14:30
4/5 anonim válasza:
a gyengébbek kedvéért az okmányi irodában el is mondják hogy nem vezethetsz azzal a lappal. De szerintem ez logikus mivel az csak egy papír és olyat bárki tud csinálni.
5/5 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért nem, ha lekérdik a rendőrö, tudják bizonyítani, hogy letette a jogsit. Én úgy tudom, akkor vezethet valaki, ha minden vizsgája megvan!!! Miért attól függ, hogy az okmány irodában mennyit ülnek rajta! Ez baromság!!! Azért ne vezessünk, mert lusták az emberek megsiettetni a jogsit??? Pár éve lehetett, amikor én csináltam a B-t! Régen pedig 3 hónapig volt próbajogsi, utánna ment vizsgázni az ember!!!!!! Miért kellett ezt beszüntetni? Hát miért! Hogy legyen hogy lehúzkodni az embereket!!!!!!!!!! Már megint az húzkod akinek nem számít!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!