Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Gond lehet belőle ha nem...

Gond lehet belőle ha nem viszem el az autóm technikai kontrollára?

Figyelt kérdés

Csak kb. fél év múlva?

Persze a kocsit nem használom!

2012. febr. 12. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem értem tisztán mit szeretnél...az autókat időnként át szokás vizsgálni, ha nem használod nyilván ez elhalasztható. Az olyan autóknál, amikre még garancia van ott a garancia feltétele, hogy időnként átnézesd, az, hogy milyen gyakran az vagy kilométerhez vagy időhöz van kötve, ha kilométerhez van kötve akkor nem gond, ha időhöz akkor viszont most kell elvinned....

Ha esetleg a műszaki vizsgára gondolsz akkor ha nem használod a kocsit akkor nincs gond, csak akkor kell majd kell kérni ideiglenes engedélyt!

2012. febr. 12. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszen gondolom gtk.-s autót javítottál vissza és amíg nem mutattad be,vizsgáztatni sem engedik.

Azért meg nem jár bírság mert elhúzódik a javítás és időre nem tudod kontrolláltatni az eredményt.

2012. febr. 13. 07:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen a műszaki vizsgára gondoltam. Köszönöm!

Az autó meg januárban lejárt és én meg külföldön vagyok és csak nyáron megyek majd haza...

2012. febr. 13. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!