Ha szeretném lerendszámoztatni a 125ccm-es motorkerékpáromat és összesen csak egy adásvételivel rendelkezem, akkor még mi a teendőm?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 13:44
11/14 pucuka69 válasza:
én a helyedben eladnám ahogy van, aztán vennék egy rendesen okmányokkal rendelkező rendszámos másikat. Szerintem kevesebbet kell hozzátenni, mintha ezt próbálnád papíroztatni. Meg hát nem is biztos,hogy sikerül.
12/14 anonim válasza:
Ha van számlád és adás-vételid azzal forgalomba tudod helyezni.
Egy bibi van csak a dologgal: Ha MO-n még sosem volt a motor forgalomba helyezve akkor regisztrációs adót + új forgalmi + műszaki vizsga kell fizetned rá.
Ha pedig volt akkor elő kell túrni a föld alól is a papírjait.
13/14 anonim válasza:
Ez azt is jelenti, hogy nem szabad olyan 125 ös robogót venni, ami 50 esként van használva? Vagy szabad, de adásvételi az kevés? Vagy, ha már én megveszem 50 esként, akkor már csak 50 esként fogom tudni használni, amíg a rendőr el nem kap??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!