Hogyan kérhetem ki a magyar jogositvanyom?
Üdv,
Angliában elek és vezettem amíg nem bannoltak.
A tiltás Anglia területére vonatkozik (3 év és újra kene vizsgáznom a jövőben)
A magyar jogsim angolra lett konvertálva azt vettek el. A magyar kártyát elvettek a konvertalas alatt.
Kérdem én, hogy vezethetek így Magyarországon? Ki kérhetem az előző magyar jogositvanyt? Ha igen hogyan?
Köszönöm a válaszokat
"A tiltás Anglia területére vonatkozik"
Az információ téves. A tiltás a Föld területére vonatkozik.

"Az információ téves. A tiltás a Föld területére vonatkozik."
Marhaság. Mivel a jogsi sem vonatkozott a Föld felszínére (térbeli geometriai testeknek felszíne van).
Pl. egy ismerősöm, aki ment a fiához az USA-ba, vizsgáznia kellett, mert ott nem volt érvényes az európai jogsija.
Gondolom van még ilyen hely, és gondolom, az ilyen helyeken vizsgázhat. Bár ez a kérdés szempontjából azt hiszem, irreleváns.
Koszonom a válaszokat, vhogy sejtettem h sehogy. Vagyis Magyarországon újra kell vizsgáznom. Szerintem ezt megtehetem a 3 év letelte előtt. De tény hogy újra kell csinálnom.
Azt reméltem hogy megmondom otthon hogy elveszítettem és ki küldenek újra 😅 legalább otthon tudnám használni.

Amikor a magyar jogosítványodat angolra cserélték, akkor a DVLA értesítette erről a magyar hatóságokat.
Azt nem tudom, hogy a járművezetéstől való eltiltásról is küldtek-e értesítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!