Mikor lehet kezdeni vezetni oktatónál hivatalosan? (és legálisan, meg minden ilyesmi)
Figyelt kérdés
januárba töltöttem be a 16-ot, azóta már parkólókba és "kihalt" utcákon megtanultam szülői felügyelettel az alapokat (indulás, megállás, váltás, rükverc, csusztatás, stb.), mostmár egész jól megy, a motort is csak 20indulásbol egyszer fullasztottam le legutóbb kb.
Valahol 17-et hallottam, hogy bekell tölteni a vizsga letételekor, de előtte is ellehet kezdeni?
2009. ápr. 26. 13:25
11/20 anonim válasza:
14:32-nek! És azt meg miért csinálod?!
12/20 anonim válasza:
Ha Nógrád megyében nincs rendőr, akkor nyugodtan meg is ölhetnétek egymást! Mégis, szerinted viccből kell azt a rohadt jogsit letenni? Na forduljon is föl az összes ilyen!!!
13/20 anonim válasza:
Szerintem addig ne vezess még nincs jogsid, mert egy csomó tapasztalatot a tanulókocsiban fogsz megszerezni. Hülye az aki ilyet enged vezetni, egy gyereket!
14/20 anonim válasza:
hivatalosan 16 és 3/4 évestől kezdheted el a jogsi megszerzését...
addig csak közforgalomtól elzárt magánterületen vezethetsz...
(tanyátokon pl... )
15/20 anonim válasza:
Sok hülye idióta barom! Attól mert vezetek mibaj lesz? Motorra van jogosítványom ugyhogy tudom a kreszt, szülői felügyelettel szoktam és autóval alig lehet arrafelé találkozni. Elárulom h sokkal jobban meglehet tanulni mint 1 oktatóval 1 parkolóban. És nemnagycucc autót vezetni, nemmegyek be az árokba. Forduljál fel te majomgyerek.
16/20 anonim válasza:
egyszer kell jönnie egy autónak......vagy gy biciklisnek aki még ingovány is....te is meg a szülőd is dutyiba pár évre aztán gondolkodhattok érdemes volt e.Ha simán elkap a rendőr téged eltilt a jogsiszerzéstől,a szülői felügyeletet is bünteti mégpedig jogsielvétel +pénzbírság+5büntetőpont. Így eszetlenkedj majomgyerek.
17/20 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van, nem játék ez!
18/20 anonim válasza:
De miért kerülnék dutyiba? Attól mert nincs papír róla h tudok vezetni már elütöm a biciklist? Jó felfogás.
19/20 anonim válasza:
Oktatóval is csak a rutin vizsga után mehetsz ki forgalomba, nem véletlenül.
20/20 anonim válasza:
Akinek van kezébe papír,annak is benne van a pakliba,hogy biciklist gázolj.De ha nincs jogsid akkor még súlyosabban kezelik az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!