Friss jogosítványommal kötelező kitennem a T-t a kocsi hátuljára, vagy csak ajánlott? Ha kötelező akkor mennyi ideig kell ott díszelegnie?
Nem ajánlom hogy kitedd.
Sok sofőr direkt szórakozik a mazsolákkal, csak hátrányod lehet belőle szinte.
Arról nem is szólva, hogy ha rosszul teszed fel, csak a festékkel együtt tudod leszedni majd...
Fél éve van jogsim, én se raktam fel, és semmi baj nem volt így se.
1 hét vezetés után belejössz, nem fogják megmondani hogy friss a jogsid, persze csak ha van érzéked a vezetéshez.
Én kitettem és ajánlom neked is hogy kitedd.
A dolog nagyon egyszerű: aki szemét és tol le, az ígyis úgyis ezt csinálja, ha kirakod a T betűt, ha nem. Viszont van sok normális sofőr is, aki veszi a lapot, és jobban figyel rád.
Én azt gondolom hogy aki akar az menjen, és jobb ha előttem van, mintha mögöttem. A T betű hatására jobban előzgetnek, ez eleinte zavart, de rájöttem hogy inkább előzzőn meg minél hamarabb, de ne jöjjön a seggembe. Így meglátja a T-t, már gondolkodás nélkül előz is, ami nekem csak jobb, mert nics a hátsómba, nem stresszelek emiatt.
Nem a festékre kell kitenni, az ablak belső felére cellux-al feldobod és kész. Bármikor könnyen le tudod szedni, nem szárad rá a festékre, nem érik a külső hatások, nem kell kapargatni. Ha néha apám elviszi a kocsit 3 mozdulattal lekapja, amikor megint én használom, 3 mozdulat és ismét a helyén van.
A T-sekkel sokan elnézőbbek ha bénázik, elvégre senki sem született profinak.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:52
Két ok:
- igyekszem betartani az 50-et, 30-as táblánál a 30-at
- piros fele nem padlógázzal haladok, hanem szépen motorfékkel lassulva, hátha sikerül elkapnom repülőrajttal a zöldet. Ez sokaknak szúrja a szemét, előzgetnek. Aztán persze a zöldnél repülőrajtból lerajtolom őket, de azért hajrá :)
Amúgy a totojázás azért megérne egy misét, mert a bp-i autósok nagy része még nem hallott a jobbra tartsról. Képtelenség a róbert károlyon vagy az üllői úgy végig menni 70-el, 50el úgy, hogy a mutatót odaszögezem és megállás, bénázás nélkül végig tudjak csorogni. Valaki valahol mindig bénázik, megáll, stb, és nem érvényesül a szabály, miszerint szélen lassúak, középen gyorsabbak, belsőn a leggyorsabbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!