Ha a nevemre íratja az autót, lesz belőle valami gond?
Párommal fél éve vagyunk együtt, de semmi probléma nincs, nem is lesz, reméljük.
A lényeg tömören: családi vállalkozás az ő nevén van, a kocsija most másén. A vállalkozással akadtak gondok, és a bank ugye lakást vagy gépjárművet vihet el. Az illető akire most van íratva, már nem "vállalja", a sajátjára érthető módon nem szeretné.
Ha átíratja az én nevemre, mielőtt az eljárások megkezdődnének, lenne belőle nekem valami gond? Hitel nincs rajta, kifizetve, nem is ér sokat, de azért szeretné megtartani.
Nem vagyok jártas ilyen témában, ezért óvatosan inkább a "megfontolom" választ adtam neki.
Előre is köszönöm, aki segít!
nyugodtan irasd át
nálunk a vállalkozás anyám nevén és minden vagyontárgy pedig az enyémen, és nincs gond belöle.
am van a banknál olyan h ha elkoboznak és már nincs mit elkobozni akkor elvehetik azt is amit a családon belül odaadott vkinek mert rájafogják h vagyonmentés de ez nem tul sürü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!