Nincs jogsim, de az én nevemre szeretnénk meg kötni a biztosítást. Mennyivel fog többe kerülni, ha egyáltalán több lesz?
Biztosítós vagyok. Így bizton állíthatom hogy jóval többe fog kerülni mintha olyan illető lenne a szerződő, akinek van jogsija.
Előttem író valaki már leírta ennek az egyik okát.
ugyan nem vagyok biztosítós, de ha A személy:
jogsi nélkül, vidéken él a halál f*án, és 40 éves nő
míg B személy:
friss jogsis, pesten él, 20 éves férfi
akkor simán lehet hogy A személynek olcsóbb lesz... én számolgattam annó, és volt amikor anyumra (akinek nincs jogsija) közel ugyanannyira jött ki, mint nekem friss jogsival!
www.netrisk.hu itt tudsz kalkulálni, egyébként megkérdezi azt is, hogy rendelkezel-e jogsival, meg hogy mióta.
sok sikert!
Végül is meg kötöttem a biztosítást és a csaj aki meg csinálta,volt olyan rendes,hogy beírta van jogsim,mert azt mondja nem ellenőrzik őket.Így most 9000 ft-ra jött ki a negyed éves,de ha azt írta volna be,hogy nincs jogsim,20.000ft lett volna.Hát nem mindegy!!!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!