Nincs jogsim, de az én nevemre szeretnénk meg kötni a biztosítást. Mennyivel fog többe kerülni, ha egyáltalán több lesz?
Ha káresemény következik be (mindegy, kinek a hibájából) akkor a te biztositásod nem csak, hogy nem érvényes a hamis adatok - jogsi van/nincs - megadása miatt, hanem csalás miatt felelősségre vonható is vagy. Ha a biztosítási eseményben a te kocsid vezetője a hibás ugyenezen okok miatt a biztosítás szintén érvénytelen a hamis adatok megadása miatt, és fizetned kell mindent.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy, a vezetéstől x időre eltiltott egyednek akarsz segíteni az általad kötött biztosítással - csak nehogy mégnagyobb baj legyen a vége...
Így van, a büntetési tételt nem tudom, de azt igen, hogy nagyon nagy gáz, ha lebukik a kérdező... Én nem csinálnék ilyent a helyében.
De, ő tudja, az ő élete, legfeljebb nem lesz gondja a víz-villany-gázszámlára, kajára és fűtésre, albérleti díjra, sőt, még munkahelyet sem kell keresnie 3 évig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!