Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Jogosan követelnek még pénzt...

Jogosan követelnek még pénzt tőlem a baleset után?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval, történt egy baleset ahol én voltam a vétkes, el is ismertem, rendőrségi papír is van róla.

Az autót a biztositom gazdasági totálkárra vette.

A tulaj mindenképp meg akarja javíttatni. Kb 1 millios autorol beszelunk.

Biztosito felajanlotta ennek a felét, amit elfogadott. A javitás "elvileg" 1 millioba fog kerulni. A másik felét nekem kell állni. Én érzek egy kis lehúzást. Szerintetek mi a teendő? Vagy fizessek és egyszerubb az egesz.

febr. 19. 13:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
62%
#10 Attól kártérítési pert még indíthat. A kötelező az autóban keletkezett kárral foglalkozik, ahogy például a 7-es írta. Ha közben eltört a vétlen karja, ami miatt táppénzre kell mennie, ha nem tud munkába járni autó nélkül stb. stb. ezért mind kérhet kártérítést és majd jó sokára a bíróság eldönti, mit ítél neki.
febr. 19. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!