Mi lesz, ha egyik fél sem ismeri el a felelősséget egy balesetben, és nem volt kihívva rendőr?
Én egyenesen haladtam, egy autó pont kikanyarodott volna mellékútról, megállt, de pont összeütköztünk, nekem a kocsi oldala, neki az eleje. Azt mondja, hogy nem látott ki, ezért kellett nagyon előre jönnie a kanyarodásnál, emiatt nem ismeri el a felelősséget.
Majd keres a biztosító, de most aggódom, hogy ebből mi lesz. Mire számíthatok, volt valakinek hasonló?
Pedig ez nagyon egyszerű - ha az egyik fél sem ismeri el a helyszínen a felelősségét akkor rendőrt kell hívni. (halkan jegyzem meg, hogy amúgy is érdemes, mert az ilyen elismerem a felelősségem nyilatkozatot vissza lehet vonni és akkor ott vagy ahol a part szakad)
Jelen esetben te pont ott vagy. Mivel helyszínelésre már nem lesz lehetőség, ha csak nincs valami új bizonyíték (pl. egy térfigyelő kamera vagy esetleg egy másik közlekedőtől kamera) akkor mindenki fizeti majd a saját kárát, mert a biztosító nem fog, az tuti.
Ezt rohadtul bebuktad így....
Vagy feljelented és lehet járni bíróságra 26x vagy elengeded és fizeted a saját károd.
(most milyen jól jött volna egy 20.000 forintos fedélzeti kamera, mi???
Nem is értem, hogy vezethetnek anélkül az emberek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!